Sitenin ve okulun edebiyat öğretmeni olarak hepimizin yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum.
Vallahi şu internet nelere kadir bilseniz. Artık “Çocuktan al haberi.” demek yerine, “İnternetten al haberi.” diye bir ifade türeyecek gibi. Bakalım 10 sene sonra sözlüklere girer mi acaba ?
Az evvel sitenin Google Analytics verilerine bakıyordum. Bilmeyenler için izah edeyim, bu veriler sitemize gelen ziyaretçilerin hangi anahtar kelime ile geldiklerini, hangi şehirlerden geldiklerini, sitede hangi sayfaları gezdiklerini ve sayfalarda/sitede toplamda ne kadar süre geçirdiklerinin vs. istatistiğini tutan bir yazılım. Çok şükür olmasa ne yapacaktık.
Bu verilere göre Edebiyat Konuları sitemize 19.09.2013 Perşembe günü Google’da şu anahtar kelimeler ile arama yapılarak ulaşılmış:
10.sınıf bir-yay edebiyat kitabı cevapları
10.sinif meb dil ve anlatim ders kitabi yanitlari
11 dil ve anlatım dersi meb yayınları -etkinlik cevapları
11 sınıf dil ve anlatım kitabı cevapları 2013 meb
11. sınıf edebiyat kitabı cevapları 2013 2014
12 sınıf dil anlatım kitabı cevapları
Evet, daha bu anahtar kelimeler gibi onlarca arama sorgusu gözüküyor yazılımda. Vallahi edebiyat öğretmeni hocalarımızın ilk haftadan derse başlayacağını hiç tahmin etmezdim. 🙂 Zira edebiyat biraz hazırlık gerektiriyor. Öğrenciye dersi sevdirmek gerekiyor ki sonra atılım yapalım. Ama bakıyorum da bayağı gayretli hocalarımız. Ödev bile vermişler. 🙂
Siz hele öğrencilere ne dersiniz? Yemeyip içmeyip ders kitaplarının cevaplarını mı araştırdınız? Tamam, gelip bu sayfadan cevapları okuyorsunuz ve derse katılıyorsunuz. Güzel bir şey ama evladım hiç mi senin kendi yorum kabiliyeti yok? Buradaki cevapları kitaba yazıp derste söylemek sana ne kazandırıyor? Fesuphanallah.
Sizlere tekrar açık ve net söylerim ki: Bu sitede hiçbir şekilde edebiyat ders kitabı cevapları ve dil anlatım ders kitabı cevapları olmayacak. Bizler çalınan bilgi değil, üretilen bilgi istiyoruz. Selamlar.
Biz illa 10. sınıf edebiyat kitabı cevapları na dair bir şeyler elde etmek istiyorsanız aslında bunu siz, kendi kapasiteniz ile yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken edebiyat ders kitabınızı açmak ve soruları okumak, anlamlandırmak.
Özellikle edebiyat kitabındaki sorulara dikkat ederseniz, daha çok cevabı sezdirerek buldurmaya yönelik. Bunun için özellikle sorduğu soruları fotoğraf gibi görsellerle destekliyor.
Sorulara bu açıdan bakarsanız cevaba dair mutlaka bir şeyleri bulacaksınız.
napalım ama bir hoca 50 sayfalık ödev verir mi
Mecbur
Vakit olsa, bakarmıyız be hocam! Sadece edebiyatçılar değil diğer hocalarda ödeve boğuyor. FKB hocaları onlarca soru veriyor. Edebiyat çok vakit istiyor. Diğer dersler öyle mi? FKB de çöz soruyu geç 🙂